Sous vide for grilling eller selskaper

By // Ingen kommentarer:
Har du begynt å bruke sous vide og fundert på hvordan du skal få det til å passe med større selskaper og finere anledninger? Her har jeg gjort meg noen tanker som jeg delte på youtube-kanalen min. Håper det er nyttig!


Ris og pasta - bakteriebomben du detonerer på kjøkkenet!

By // Ingen kommentarer:
Det er en del ting de fleste forstår er farlig på kjøkkenet - som å leke med kniver. Det som stadig overrasker meg er at mange blir sjokkert over hvor farlig det kan være å behandle mat feil. Slik som ris og pasta. Og som jeg pleier å si om kniver er det ikke de skarpe som skader deg - det er de sløve. Og slik er det med mange ting på kjøkkenet. Det kan være de tingene du ikke tenker på som er farligst.

Jeg har tidligere vært inne på det med matsikkerhet, men det er noe man ikke kan repetere for ofte. Spesielt vi som lager litt mandig mat og gjerne lar det stå fremme over natta og spiser det til frokost bør tenke på hvor godt bakterier trives i enkelte temperaturområder. Og bakteriene i ris og pasta kan faktisk være dødelige!

Så når noen andre har skrevet det bedre enn jeg kan gjøre gir jeg bare lenken direkte. Værsågod, kos deg med den, og lær deg å hurtigkjøle maten din :)

Ris i romtemperatur kan være dødelig!
Matbloggtoppen